Changing Dentistry.

The Kick-off | woensdag 24 april | Groningen

 
Kickstart - 360 Talks.png
 

Hét dynamic network dinner van Groningen

blurred-background-bowl-cooking-842545.jpg

woensdag 24 april | Hitachi Capital Mobility Stadion | Powered by ANT

 
 

KICKSTART: 360 Talks is hét Dynamic Network Dinner van Groningen

Wij willen de tandheelkunde in Nederland leuker maken. Door mensen te verbinden en een unieke groepsbeleving te creëren volgens ons unieke concept van het Dynamic Network Dinner. Tijdens KICKSTART: 360 Talks zullen we binnen de SkyLounge van het Hitachi Capital Mobility Stadion een luxe 5-gangen sit down diner combineren met diverse inspirerende SurpriseTalks volgens het TEDx-concept. Bovendien zullen tijdens de avond meerdere tafelwissels en verrassingselementen plaatsvinden, zodat een avond vol inspiratie gegarandeerd is.

Voor iedereen die je tijdens het diner niet hebt kunnen spreken vindt aansluitend de netwerkborrel plaats. Daarmee vormt KICKSTART: 360 Talks de unieke kick-off van het Kickstartseizoen in Groningen.

 
 
 

PROGRAMMA

18.00 - 18.30 inloop
18.30 - 19.15 SurpriseTalk 1 | voorgerecht
19.15 - 20.00 SurpriseTalk 2 | soep
20.00 - 20.45 SurpriseTalk 3 | tussengerecht
20.45 - 21.30 SurpriseTalk 4 | dinner in the dark
21.30 - 22.15 SurpriseTalk 5 | nagerecht
22.15 - 23.00 netwerkborrel

Dresscode | casual chique

TICKETS

Ledenprijs*
Regulier €75,-
Studenten €35,-

Niet-leden
Regulier €125,-
Studenten €75,-


*WORD LID VAN ONS ALUMNI NETWORK ÉN DE ANT!

FREE | GOLD | PLATINUM | ELITE

Je mag gebruik maken van de ledenprijs op voorwaarde dat je lid bent of lid wordt van ons Alumni Network én de ANT. Lid zijn van het Alumni Network is gratis wanneer wij een gratis CV-check (t.w.v. €50,-) bij je mogen doen en je lid bent van de ANT. Hiervoor zullen we na aanmelding contact met je opnemen.


MENU: A SENSE OF World FUSION CUISINE*


Voorgerecht

Oriëntaalse runderhaas

Soep
Bouillon van shiitake paddestoelen met lente-ui en koriander

Tussengerecht
Gelakte en gedecoreerde zalm

Hoofdgerecht
Gegrilde boerderijkip Suprême met groente, aardappeltaart en jus d’échalote

Nagerecht
Dessert van mango, chocolade en kokos

 
 
-Menu Design by Chef de la Maison

-Menu Design by Chef de la Maison

 

Dieetwensen? Geef deze aan ons door via info@destartendetandarts.com


SupriseTalks Unveiled

 
 

Status Praesens | Creative Dentistry | The Floor is Yours | Changing Places | Ephemeral

Laat je verrassen, inspireren en enthousiasmeren door onze sprekers die je zullen boeien met hun SurpriseTalks volgens het TEDx-concept, waarbij we zowel jong als ouder talent een podium bieden. SurpriseTalks over inhoudelijke tandheelkunde, ondernemen en inspiratie: iedere spreker heeft maximaal 18 minuten de tijd om de aandacht van de deelnemers voor zich te winnen. Jij, je tafelgenoten en je tafelhost bepalen welke spreker het best wordt gewaardeerd en wat je onze sprekers mogelijkerwijs nog wil vragen.

 
 
 
 

Are your ready to board our Skylounge?

On courtesy of ANT, Excent, ExamVision and ABN Amro, we proudly present

HITACHI CAPITAL MOBILITY STADIum

Boumaboulevard 41

 
dragdrop-2017_11_25-IMG_2129.jpg
 
 

Speciale ExamVision actie tijdens KICKSTART: 360 Talks

We zijn verheugd te melden dat ExamVision en De Startende Tandarts de handen ineen hebben geslagen. Op alle evenementen van De Startende Tandarts, kan je bij de stand van ExamVision terecht voor een uitgebreide Total Check van je bestaande loepbril en/of demonstratie van onze nieuwe producten. Om onze samenwerking te vieren biedt ExamVision deze Total Check (t.w.v. € 49,-) kosteloos aan tijdens de Kickstart avonden van De Startende Tandarts. 

Total Check

  • Uitlaseren van de loepbril

  • Diverse onderdelen vervangen

  • Uitrichten en nakijken LED-lamp

  • Gratis schoonmaakspray

  • Nakijken werkafstand


HITACHI CAPITAL MOBILITY STADION

Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen

Comfort, de allernieuwste technieken, dicht op het veld, geen hekken en een typisch Engelse karakter. Dat zijn de steekwoorden voor het toenmalige Euroborg stadion (sinds 1 juli 2018: Hitachi Capital Mobility Stadion) van FC Groningen. Een voetbaltempel waar de Trots van het Noorden in 2006 haar intrek nam. Een thuishaven met sfeer van vandaag en de allure van morgen. Een stadion waar groenwit verder groeit en de stap zal maken naar het zo gewenste doel: Eredivisievoetbal op hoog niveau. 

Het Hitachi Capital Mobility Stadion is naast de Martinitoren, het Groninger Museum en het Gasuniegebouw één van de spraakmakende beeldmerken van Groningen. Een eigenzinnig bouwcomplex onder hoogstaande architectuur met de signatuur van architectbureau Wiel Arets te Maastricht. Het stadion bestaat uit twee ringen en biedt plaats aan 22.550 toeschouwers.

 

 

Met de fiets/voet
Voor mensen in Stad en de directe omgeving, die niet lopend (kunnen) komen, is het meest praktische vervoermiddel de fiets. Bij het stadion is voldoende ruimte beschikbaar om fietsen te stallen op en rond de Boumaboulevard. Fietsen kunnen ook gestald worden bij het treinstation Europapark.

Met het OV
Het Hitachi Capital Mobility Stadion is per trein goed bereikbaar. Het Europapark heeft een eigen treinstation. De Arriva-treinen op de verbinding tussen Groningen en Veendam/Winschoten/Nieuweschans stoppen bij station Groningen Europapark. De NS-Sprinters vanuit Assen/Hoogeveen stoppen ook op dit treinstation. Meer informatie hierover is te vinden op www.ns.nl en de officiële App van de Nederlandse Spoorwegen.Utrecht Centraal (1:03)

Informatie over de aankomst- en vertrektijden van (stads)bussen van Qbuzz naar en van het Hitachi Capital Mobility Stadion is te vinden op de website van 9292OV: www.9292ov.nl

Per auto & parkeren
Op niet-wedstrijddagen zijn de fiets en openbaar vervoer (bussen en treinen) ook de meest geschikte vervoerswijzen om het Hitachi Stadion te bereiken. Voor bezoekers per auto is de parkeergarage (betaald parkeren) onder het Hitachi Stadion de aangewezen plek om de auto te parkeren. In de navigatie kan het adres Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen worden ingegeven.

 

Let’s celebrate on April 24th at Fc Groningen!

vladas-kalnys-1278710-unsplash.jpg

On courtesy of