Changing Dentistry.
 

Zaterdag 15 juni | OceanDiva Original | Amsterdam

 
 

Hét tandheelkundig inspiratie-event van het jaar

 
RGER_15062019_KICKSTART ocean dive lo-res_107.jpg

Zaterdag 15 juni | OceanDiva Original | Amsterdam

 
 

Hét tandheelkundig inspiratie-event van het jaar

Wij willen jou inspireren het beste uit jezelf te halen als tandarts. Door een uniek event te creëren, waar jij met gelijkgestemde collega’s onder inspirerende omstandigheden een ware beleving tegemoet gaat. Stap tijdens ons 3-jarige jubileum aan boord van de imposante OceanDiva Original te Amsterdam, en laat je meevoeren tijdens Kickstart 360, hét tandheelkundig inspiratie-event van het jaar.

 

 

‘Mix It Up’| Launch Event ‘The Millennium Dentist ‘

Style.jpg

Style Italiano

Dit jaar verleggen we letterlijk onze grenzen. Want keynote speakers Jordi Manauta & Anna Salat van Style Italiano, komen speciaal vanuit Portofino overgevlogen om hun kennis te delen op het gebied van composiet layering, bleken en casebenadering. Behalve de directe, analoge aanpak, zal ook speciale aandacht uitgaan naar de steeds populairder wordende indirecte, digitale aanpak en ‘single visit dentistry’.

RGER_20180521_Kickstart+2018+lo-res_066.jpg

The Battle

Natuurlijk zal ook ‘The Battle’ dit jaar niet op het programma ontbreken. Composietmasters Jordi Manauta, Arend van den Akker en Freek Gols Linthorst zullen live on stage de strijd met elkaar aangaan en het publiek laten zien hoe zij hands-on een directe composietfacing leggen. Maar ook de indirecte digitale veneering techniques zullen niet buiten ogenschouw worden gelaten tijdens ’The Battle of The Year’.

BMW-i8_Roadster-2019-1280-02.jpg

Full immersion

Aan boord van de OceanDiva Original is een unieke nautische beleving gegarandeerd. Naast het indrukwekkende congresprogramma, zullen ‘The Floating Ocean Club’ en ‘The Silent Disco Party’ voor een spetterend sociaal programma zorgen. Sla een hole-in-one op de golfsimulator en win een BMW Cabrio. Daarnaast geldt dit jaar voor het eerst een heuse dresscode: nautique white.

Ensure your way to

 
Kickstart Logo White.png
 

on Saturday, June 15th

RGER_20180521_Kickstart 2018 hi-res_044 kopie.jpg
 
OD-LOGO-zwart-metslogan-2018.png
 

De OceanDiva Original is Europa's grootste varende evenementenlocatie en staat bekend om haar stoere, indrukwekkende en eigentijdse uitstraling. Met een lengte van 86 meter maakt zij al bij ontvangst een bijzondere indruk. Het schip heeft een totaaloppervlakte van 2.500 m2, bestaande uit drie verdiepingen die met elkaar verbonden zijn. Je komt binnen in de stijlvolle, glazen foyer met 180 graden uitzicht op het water. Na de foyer word je ontvangen op het riante balkon met uitzicht over de vijf meter hoge centrale ruimte, het hart van Kickstart 360.

 
 
OceanDiva main.jpg

Programma

Timetable

Congress
08.45 - 09.15 all guests aboard
09.15 - 09.30 Sail Away
09.30 - 10.30 Changing Tides - direct analogue vs. indirect digital
10.45 - 11.30 Captain Jordi Manauta - The Art of Composite Layering
11.40 - 12.25 Co-captain Anna Salat - Shape, position & color
12.30 - 13.30 Maritime lunch
13.30 - 14.20 The Silent 360 Talks (o.a. Ravin Raktoe, Rolf van Mierlo)

14.30 - 15.15 Captain Jordi & officers | Fireside chat
15.15 - 15.45 Atlantic Break
15.45 - 16.45 The Battle | hands-on veneering techniques
16.45 - 17.00 Treasure
17.00 - 17.30 Disembarkation sailor’s guests

Social program
17.00 - 18.00 Captain’s dinner & drinks
18.00 - 20.00 The Floating Ocean Club
20.00 - 20.15 The Roast of Bruno Bruins
20.00 - 20.30 Style Italiano - It’s You
20.30 - 22.00 The Silent Disco Party
22.00 Disembarkation captain’s guests
22.30 - late The Afterparty @ Supperclub

Dresscode | nautique white

Partners.png

Mix It Up

Dresscode: nautique white

AJ.png

Changing Tides | direct analogue vs. indirect digital
Het mogelijk duidelijk zijn dat de tandheelkunde die Style Italiano bedrijft, en zeker in de personen van Jordi P. Manauta & Anna Salat, van een zeldzaam hoog niveau is. Het met composiet imiteren van de natuurlijke schoonheid van elementen hebben zij binnen hun community tot de hoogste kunst verheven. Maar is alles analoog composiet wat er blinkt? Menig vooruitstrevend tandarts interesseert zich tegenwoordig voor digitale tandheelkunde. Waar composiet de rol van amalgaam volledig heeft overgenomen, zal ook de overgang van conventionele gebitsafdrukken naar intra-orale scanners steeds meer werkelijkheid worden, aldus Arend van den Akker.

Wanneer kies je voor direct dan wel voor indirect restaureren? Wat zijn de pros en cons van analoog en digitaal? Waarmee moet je allemaal rekening houden als je functie, esthetiek, materiaalkeuze, kosten, behandelduur en duurzaamheid in acht neemt? Bovendien komt er steeds meer aandacht voor ‘Single Visit Dentistry’, waar indirecte werkstukken met behulp van de modernste digitale apparatuur in de praktijk zelf worden vervaardigd. Welke gevolgen heeft dit voor de samenwerking tussen tandarts en tandtechnicus? In ‘Changing Tides’ gaan we in op de ontwikkelingen van nu.


Captain Jordi P. Manauta | The Art of Composite Layering
Zet je schrap en leer van de meester zelf hoe je de meest prachtige natuurgetrouwe restauraties van composiet kan maken, passend bij ieder individueel gebit en iedere unieke lach. Een gestandaardiseerde minimaal invasieve methode die je zal helpen op constant hoog niveau te presteren, en een aanpak die tegelijkertijd voor iedere behandelaar na genoeg oefening bereikbaar is. Verrijk jezelf met tips & tricks en zorg ervoor dat jouw composietrestauraties voortaan niet meer van het echt te onderscheiden zijn. Captain Jordi P. Manauta en co-captain Anna Salat zijn niet voor niets de trotste auteurs van het indrukwekkende boek ‘Layers - An Atlas of Composite Resin Stratification’. Precies zoals ze bij Style Italiano zeggen: do it with passion or not at all.

Jordi.png

Anna.png

Co-captain Anna Salat | Shape, position & color
Vorm, positie en kleur zijn ontzettend belangrijke factoren in hoe de elementen van je patiënt tot uiting komen. Het komt regelmatig voor dat niet alle tanden gelijk van kleur zijn, en nog vaker komt het voor dat je patiënt naar een mooie, witte lach wil werken. Bleken is volgens het Style Italiano concept een van de meest minimaal invasieve manieren waarop je dit kan bereiken. Maar wat zijn de indicaties voor bleken? Kan je voorspelbaar naar je eindresultaat toewerken? Hoe ga je om met oude restauraties en kroon-en brugwerk in de mond? Welke materialen en procedure gebruik je? En bleek je juist voor of na je behandeling met composiet? Wanneer mag je je definitieve resultaat bepalen en hoe onderhoud je de nieuwe kleur van je tanden? Specialist Anna Salat gaat tijdens haar sessie uitgebreid op deze vraagstukken in, zodat jij maandag direct met jouw patiënten aan de slag kan.


Silent.png

The Silent 360 Talks
Natuurlijk laten ook onze partners tijdens Kickstart 360 zich van hun beste kant zien. Aan hen de uitdaging een zo scherp mogelijk verhaal neer te zetten, want mocht er even zand in de motor komen, dan heeft de luisteraar het recht over te schakelen op een ander kanaal. Tweemaal drie sprekers tegelijkertijd op het podium die ieder 18 minuten de tijd hebben om de 360 Talk van hun leven neer te zetten. Een innovatief concept waarbij een divers scala aan onderwerpen gegarandeerd is, en waarbij men gedwongen wordt het beste uit zichzelf te halen op het gebied van inhoud, performance en visuals. Are you ready to navigate?


Pride.png

Captain Jordi & officers | Fireside Chat
Style Italiano en Dutch Pride bundelen hun krachten om een ijzersterk verhaal neer te zetten over complexe multidisciplinaire casebenadering. Het is tenslotte niet altijd het een of het ander, soms kan bij patiënten ook voor een combinatie van direct analoog met indirect digitaal worden gekozen om tot het maximale behandelresultaat te komen. Een unieke internationale samenwerking, voor het eerst op een drijvend Nederlands podium. Laat je meevoeren in de beslissingen waarvoor de behandelaren komen te staan, en laat je inspireren door hun gestructureerde doch out-of the box aanpak. Want alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.


JAF.png

The Battle | hands-on veneering techniques
Een onderdeel dat niet meer weg te denken is op Kickstart 360 en dan ook gerust The Battle of The Year mag worden genoemd. In een ware titanenstrijd nemen composietkoning Jordi P. Manauta, esthetisch tandarts Arend van den Akker en supertalent Freek Gols Linthorst het live tegen elkaar op om in 20 minuten tijd hands-on een composietveneer te leggen. Gewapend met ieder een eigen OXO 4K Camera en headset, kan je op de grote schermen volgens hoe ze te werk gaan en via je hoofdtelefoon luisteren naar hun live commentaar. Maar het thema zou niet ‘Mix It Up’ zijn als we tijdens deze directe analoge battle ook niet de link zouden leggen naar hoe de beste digital dentists en beste ceramisten van Nederland hun frontrestauratie tot uiting laten komen. Natuurlijk inclusief uitgebreide nabeschouwing.


Treasure.png

Treasure
Na een dag vol inspirerende indrukken is het natuurlijk zaak dat je ook daadwerkelijk met een rijk gevoel en een schat aan kennis zal terugkijken op al het geleerde tijdens het congresprogramma, om vervolgens vol nieuwe energie aan het enerverende sociale programma te beginnen. Wij laten jou zien waar de verborgen schatten liggen in jouw carrière, en hoe je het maximale kan halen uit hetgeen op 15 juni op de OceanDiva Original aan bod komt. Zet je nog voor een laatste maal schrap, want doen is de beste manier van dromen. Want samen zijn we in staat de tandheelkunde in Nederland naar het volgende niveau te stuwen. And don’t forget: have fun and play full out!

 
 

Social program

Streetfood.jpg

Captain’s dinner & drinks
Geniet van een overheerlijk scala aan streetfoods en drinks tijdens het Captain’s Dinner op de OceanDiva Original. Nu het congres erop zit, wordt het de hoogste tijd voor ontspanning en het verzorgen van de inwendige mens. De diversiteit aan wereldse gerechten zal je smaakpapillen doen prikkelen, terwijl je gezellig met collega’s en onze partners aan de praat bent. Natuurlijk wordt met dieetwensen rekening gehouden en zal er voor ieder wat wils zijn.


The Floating Ocean Club
We zouden onszelf niet zijn als we het complete bovendek van de OceanDiva niet zouden hebben omgebouwd tot een heuse en exclusieve floating ocean club. Haal je drankjes bij de ANT bar of kom genieten bij de lounge van M2 tandartsen. Sla een hole-in-one op de golfsimulator en win een gloednieuwe auto! Settel je zelf aan een tafel en raak geanimeerd in gesprek met alle passagiers die vandaag aan boord zijn van Europa’s grootste party ship, terwijl je over de Amsterdamse wateren uitwaait en van de indrukken van onze hoofdstad geniet.

Blue Marlin.jpg

Roast.jpg

The Roast of Bruno Bruins
Nu gaat het pas echt los, want als we een gezamenlijke kop van jut moeten kiezen is er niemand zo geschikt als minister Bruno Bruins van Medische Zorg en Sport. Zijn beslissingen vallen niet altijd even goed bij de ANT, en dat zullen ze hem tijdens deze ludieke roast laten weten ook. Kom op een humoristische manier te weten welke topics momenteel hot zijn in de politiek en laten we nog even de laatste frustraties van ons afwaaien voordat de avond echt van start gaat.


Singing with the Stripes
Dé warming-up waarbij we gezamenlijk zelf de sterren van de avond worden. Zing mee met onze sprekers, die een machtig arsenaal aan liederen hebben gerepeteerd en moeiteloos de juiste noten zullen weten te raken. Want behalve een hoop tandheelkundige kennis hebben ook zij hun verborgen kwaliteiten om jou op te warmen voor hetgeen komen gaat.

Singing.jpg

RGE_2105 kopie.jpg

The Silent Disco Party
Drie kanalen welke ieder bediend zullen worden door hun eigen DJ. Dans naar keuze mee op oldies, goodies en de hits van nu. Spot jouw medestanders op kanaal rood, groen of blauw en find your dancing soulmates. Welke DJ gaat deze spetterende afsluiting winnen en krijgt de meeste voetjes los van de vloer? Ervaar het zelf tijdens The Silent Disco Party, in het hart van de OceanDiva Original.


The Afterparty @ Supperclub
Voor iedereen die aan een uiterst enerverende dag op de OceanDiva Original nog niet genoeg heeft en de late avond in stijl wil afsluiten, staat de Supperclub tot onze beschikking. Navigeer met je (nieuwe) vrienden richting de Singel 460 en ga los tot in de late uurtjes, om de volgende ochtend heerlijk te ontwaken, terugdenkend aan de inspirerende indrukken die jou op 15 juni zijn toegekomen.

Supperclub.png

Tickets

Ledenprijs

Tandartsen
Captain’s Ticket (congress + social program) €475,-
Sailor’s Ticket (congress only) €400,-

Studenten
Captain’s Ticket (congress + social program) €95,-
Sailor’s Ticket (congress only) €85,-


Niet-leden

Tandartsen
Captain’s Ticket (congress + social program) €500,-
Sailor’s Ticket (congress only) €425,-

Studenten
Captain’s Ticket (congress + social program) €250,-
Sailor’s Ticket (congress only) €175,-

1) Kickstart 360 zal worden beloond met 6 vrije studieuren/KRT-punten
2) Inclusief busvervoer vanuit Nijmegen en Groningen
3) 100% Money Back Guarantee: blijkt Kickstart 360 eenmaal op de OceanDiva toch niet helemaal in jouw straatje te passen? Meld je dan bij aanvang van de lunchpauze bij een van onze crewleden en je krijgt het volledige bedrag gerestitueerd.

 
MBG.jpg
 

*Word lid van ons Alumni Network én de ANT!

Free | Gold | Platinum | Elite

Je mag gebruik maken van de ledenprijs op voorwaarde dat je lid bent of lid wordt van ons Alumni Network. Lid zijn van het Alumni Network is gratis wanneer wij een gratis CV-check (t.w.v. €50,-) bij je mogen doen en je lid bent van de ANT. Hiervoor zullen we na aankoop van je ticket contact met je opnemen.

 
 

Praktische informatie

 

Opstaplocatie OceanDiva Original

Tt. Melissaweg 61
1033 SP  Amsterdam


Dresscode: nautique white

BMW 2 series.png

Bezoekers worden aangemoedigd zo veel als mogelijk in het ‘Ibiza Style’ wit gekleed te komen.

Sla een hole-in-one en win een BMW Cabrio 2-serie

Ja, je leest het echt: Wanneer je op de VR-golfsimulator op de OceanDiva een hole-in-one slaat win je een echte BMW Cabrio 2-serie!


Aanvangstijden

Inloop is vanaf 8.30 uur. Aanvang van het programma is om 9.15 uur.

Busvervoer

Vertrek Groningen (Antonius Deusinglaan 1) om 7.00 uur.
Vertrek Nijmegen (Philips van Leydenlaan 25) om 7.30 uur.

Terugreis naar Nijmegen om 22.00 uur.
Terugreis naar Groningen om 22.30 uur.

Graag steeds 10 minuten voor vertrek aanwezig.

Te voet, per fiets of OV

Nadat je op Amsterdam Centraal met de fiets de pont heb gepakt naar de overkant van ‘t IJ, is het vervolgens nog ongeveer 4 km reizen (ca. 12 minuten) naar de ligplaats van de OceanDiva Original. Het grootste evenementenschip van Europa ligt aangemeerd voorbij de NDSM-werf, aan de Tt. Melissaweg 61.

Met het OV kan je vanaf Amsterdam Centraal bus 391 of bus 394 pakken richting Zaanse Schans en uitstappen bij halte Stenendokweg. Vanaf daar is het nog 650 meter lopen (ca. 8 minutenrichting de OceanDiva.

Parkeren

Bij het terrein van de OceanDiva Original kan gratis worden geparkeerd. Volg de aanwijzingen van de aanwezige crew voor de juiste parkeerplaatsen.